• unisto-sustainable-security-safebags
  • Unisto Sicherheitsplomben

    A legmagasabb igény árui számára: Unisto biztonsági plombák  

Legmagasabb minőségi színvonal 90 éve - Unisto biztonsági plombák

Az Unisto biztonsági plombák a legkülönbözőbb szállítandó áruk jelölésére és biztosítására szolgálnak. A leplombált konténerek, zsákok, vámmentes kocsik (duty-free trolleys), dobozok, tűzoltó készülékek, gázórák, vízórák és áramszámlálók ilymódon manipuláció elleni védelmet élveznek. Az Unisto feszesre húzható plombákegy ponton záródó plombák, a padlock plombák, az ISO 17712:2013 tanúsítvánnyal rendelkező csapszeg plombák, az elektronikus plombák és fogyasztásmérő plombák a legkülönbözőbb ügyféligényekhez igazodva garantálják a legmagasabb szintű manipuláció elleni védelmet. Különböző üzleti területeken – mint légitársaságok/cateringposta és hírszolgálat, bankok és pénz- és értékszállítmányokvegyipar / gyógyszeriparenergiaszolgáltatásszállítás és kiskereskedelem – működő ügyfeleink tevékenységének optimalizálása érdekében kreativitásunk és innovációs képességünk segítségével mindig újabb biztonsági plombákat fejlesztünk ki. Eredetiség, biztonság, értékesség és kommunikáció nyolc évtized után is az Unisto biztonsági megoldások sarokoszlopai. 

Légitársaságok 

Akár étel- vagy duty-free cikkeket szállító kocsik, akár fémládák és elsősegélynyújtó dobozok, vagy catering high-loader kocsik esetében, olyan optimális és biztonságos plombálási megoldásokat kínálunk Önnek, amelyek tökéletesen illeszkednek iparágának mindenkori alkalmazásaihoz. 

Link

Vegyipar/Gyógyszeripar

A biztonság, az innováció és a termékekkel szembeni legszigorúbb minőségi követelmények az Ön iparágában a legfontosabb szempontok. Megoldásaink megfelelnek minden iparági alkalmazásnak, mint például dobok, zsákok stb. esetében. 

Link

Postai és futárszolgálat 

Vigyázunk az áruira, hogy épen és maipulációmentesen érkezzenek rendeltetetési helyükre, ezzel is kivívva ügyfeleinek az elégedettségét. A teljes logisztikai és szállítási folyamat biztonságágát garantáljuk biztonsági plombáinkkal, legyen az konténer, levél, csomag, tárolórekesz, kartondoboz vagy zsák. 

Link

Szállítás 

Akár vasúton, közúton vagy tengeren szállítja az áruit, a magas fokú biztonság mindenképpen elengedhetetlen. Ezért minden olyan ismert és elismert nemzetközi szabványnak megfelelünk, mint az ISO 17712:2013, valamint a helyi vámelőírásoknak 

Link

Bankok/Pénz- és értékszállítások 

Minden bank, készpénz- és értékszállító számára, akik fokozott biztonsági követelményekkel néznek szembe. Biztonsági plombákat fejlesztünk és gyártunk, hogy szállítás közben megvédjük értékeit a manipulációktól. Segítségünkkel biztonságosan továbbíthatja pénzét és bizalmas dokumentumait. 

Link

Energia 

Biztonsági plombáink láthatóvá teszik a maunipulációt a fogyasztásmérők esetében, és megakadályozzák az elektromosság, a gáz vagy a víz jogtalan használatát. Függetlenül attól, hogy intelligens fogyasztásmérő, villamosenergia-, víz- vagy gázmérő: kínálatunk széles választékot kínál számos alkalmazásra és fogyasztásmérő modellre 

Link

x

Newsletter

Subscribe to our newsletter