Unisto Compact (bio based PE)

2.0 mm átmérőjű nyílásnagyságtól használható, nagyon vékony szárú, feszesre húzható biztonsági plomba. Fedélzeti kocsik, tartályok és dobozok biztosítására olyan ágazatokban, mint légitársaságok, catering, kiskereskedelem és pénzszállítók. Számozva vagy vonalkóddal ellátva támogatja a gyors és hibátlan adatátvitelt. Különféle hosszúságban, anyagban és színben kapható. A vevő logójával az egyértelmű azonosításhoz.

A biztonsági plomba jellemzői

Plombatípus

Feszesre húzható biztonsági plombák

Alkalmazás

Kocsik, dobozok és konténerek

  • Bio PE is a new material with a very high percentage of bio based content. Bio PE is made 94% with sugar cane and is 100% recyclable
  • Húrátmérő 2,0 mm – a plomba átfér a kis gyűrűkön és réseken
  • Fémrugó növeli a manipuláció elleni védelmet
  • Logisztikai célokból különféle színekben
  • Ügyfél neve/logója az egyértelmű azonosításhoz
  • A sorbafűzött 10 db-os plomba egyszerű és ellenőrzött átadást tesz lehetővé számsorrendben

Legkisebb tömeg

Anyagok
Húr/Ház: bio based PE Fedőlemez: bio based PE  Rugó: rozsdamentes acél
Húzóterhelhetőség (hurok), Unisto szabvány

kb. 12 kg

Számozás

7 számjegy

Vonalkód

Interleaved 2/5 vagy 128-as vonalkód

Ügyfél neve/logója

Fóliára nyomtatott vagy digitálisan nyomtatott

Színek – számozott vagy digitálisan nyomtatott verzió

Sötétkék, sötétzöld, piros, szürke, sárga, fehér, fekete

Kérésre további színek

Színek – Közvetlenül lézerezett vonalkód

Fehér, sárga, barack, rózsaszín, ibolya, szürke, világosbarna

Csomagolás

Sorbafűzve 10 db, 1000 db plomba/doboz

PP 120

37.0 x 20.3 x 15.0 cm (0.012 m3),

kb. 2.2 kg

PP 225

37.0 x 20.3 x 15.0 cm (0.012 m3),

kb. 2.6 kg

PP 340

59.0 x 20.0 x 13.0 cm (0.015 m3)

kb. 2.7 kg

Storage
Seals should be stored in original box away from direct sunlight and chemical fumes. Store at 22°C/50% RH. Typical shelf life of seals made of PE are approx. 18 months from date of manufacture. Nevertheless please do not order more than an annual quantity.

Zárás

Nyitás

x

Newsletter

Subscribe to our newsletter